Storvinst i mobilen

Vi är nog många som fiskar upp mobilen och spelar på casino när vi får en oförutsedd lucka. Det har hänt mig många gånger när jag liksom inte har något bättre för mig. Förstrött tar jag upp mobilen och börjar spela. Jag har ännu inte vunnit storkovan men en gång vann jag 5000 spänn. Det roliga med det var att jag dagen innan hade fått två oförutsedda utgifter, dels en p-bot och dels ett frisörbesök som drog iväg rejält. Nu kan man ju tänka att ett frisörbesök är en ganska så självförvållad kostnad och jag håller med. Men ibland är de bara så himla duktiga på att sälja en massa extra produkter som man bara ”måste ha” för att få det där vackra svallet. Hur som helst, jag var ganska så akut fattig och satt och väntade på min syster som aldrig kom. Så jag drog fram mobilen och började spela min favoritslot, Fortune Teller. Efter att ett tag hamnade jag i bonusspelet och för första gången lades korten helt till min favör! Jag hade vunnit tillbaka exakt den summa jag blivit av med dagen innan. Det kändes så himla bra och det var något extra spännande med det hela eftersom vinsten gavs till mig av en mystisk sierska. I samma sekund kom min syster och blev så klart mycket glad för min skull.

Att satsa på för att vinna storvinsten

Om man nu är ute efter storkovan skulle jag tipsa om att leta efter slotspel med riktigt bra och progressiva jackpottar. Har du tur vinner du ju pengar som räcker resten av livet! Eftersom du numera kan spela när som helst via mobilen så är det inget att orda om. Friskt vågat osv. Fast jag tycker så klart att man ska vara rädd om sina slantar och inte förlora huvudet helt!

Den mesta kända jackpotten online är helt klart Mega Fortune. För inte så längesen vann en spelare i Finland hela 17 miljoner euro på det spelet. Det är faktiskt en vinst som var så stor att den tog sig in i Guiness rekordbok. Nu är det kanske inte något att hoppas på. Men det är ändå ett bra spel att satsa på. Det som också är kul med slotspel som har den progressiva jackpotten är att de oftast inte har en så hög maxinsats, vilket gör att både små och stora spelare kan vara med.

Den progressiva jackpotten fungerar så att flera olika slotmaskiner av samma eller olika spel är sammankopplade i ett stort nätverk över hela världen. Många sitter därmed och spelar så vid varje satsning läggs ytterligare en liten summa till den progressiva jackpotten. Denna jackpott kommer alltså att öka ända tills en lycklig vinnare har fått in rätt kombination, och vinner the whole shebang!